top of page

Most a Te fotód is kiállításra kerülhet!

rege_logo.png

Idén ünnepli az Apátsági Rege Cukrászda, a 60. születésnapját.

 

A tihanyi Apátsági Rege Cukrászdában kialakított galéria már 60 éve fogadja be a művészeket, és azóta töretlenül a "Balaton Pilvax kávéháza". Idén a Samsung világmárkával közösen gondoltunk egy nagyot. Kialakítottunk egy mini digitális kiállítói teret a galériában a The Frame TV -k segítségével, melyeken a megjelenített alkotások állandóan változnak. Sosem látjuk egyszerre ugyanazon alkotásokat a falon, minden esetben a néző egy egyedi tárlatot kap. 

 

Szeretnénk decemberben ezt a teret most megosztani a művész beállítottságú fotósokkal, akik az alkotásaikhoz Samsung mobiltelefont használnak. Mindenkinek, aki járt a Balatonon van egy - egy remek elkapott pillanata az instagram oldalán, ami a táj lenyűgöző szépségét, egy-egy elkapott örömteli pillanatot mutat be. 

Képernyőfotó 2021-11-19 - 14.09.17.png
samsung logo.png
theframe.png
Rege_Galeria_logo.png

Játék leírása:

Fotópályázatunk célja, hogy képeid által kifejezd, Neked mit jelent a „Balaton felvidék" télen és nyáron. Olyan fényképeket várunk, melyek a pillanat varázsát ragadják meg. Várjuk profik és amatőrök képeit is, életkori megkötés nincsen.

 

A játék részvételének feltételei:

•    Samsung mobiltelefonnal készült tájfotó. ( Bármilyen típusú Samsung mobiltelefonnal készült fénykép érvényes.)

•    Olyan pillanatot örökítsen meg a fénykép, amely a Balatont illetve a Balaton felvidék természeti szépségeit mutatja meg.

•    Lehetőség van képszerkesztői programok használatára.

•    A kép alatt szerepeljen a #samsungtheframekiallitas és a #regecukraszda hastag.

 

Mit kell tenned még?: 

 

Nézd végig a fotóidat, és ha találsz egy olyat, amelyre tökéletesen illenek a fentebb felsorolt feltételek, akkor máris pályázhatsz. Ezenután oszd meg a képet Instagramon, írj hozzá egy gondolatot, ami szerinted segít jobban megérteni a képet, tedd hozzá a #samsungtheframekiallitas és a #regecukraszda hashtaget, illetve  ha még nem tetted, kövesd az @regecukraszda és a @samsungmagyarorszag profilt az Instagramon.

 

A pályázatra a fotókat 2021. november 15. és 2021. november 30. között várjuk. 

 

A beérkezett fotók közül, amelyek megfelel a feltételeknek, 50 darab kép kiállításra kerül az Apátsági Rege Cukrászda Galériájában a Samsung The Frame TV készülékeken 2021. december 6-31. között. 

 

A Pályázati fényképeket elbíráló  Zsűri tagjai:

Bánhalmi Norbert, fotóművész, a Rege Galéria Kurátora

Szabó Petronella, CE campaign and Category Supervisor, Samsung Magyarország 

 

A kiállításra kerülő képeket, december 3 -án 16:00 órakor tesszük közzé a Rege Cukrászda Instagram oldalán. 

A nyertes képek 2021. december 6., hétfő 9:00 órától elérhetőek Tihanyban, az Apátsági Rege Cukrászdában.

 

Várjuk minden kedves érdeklődő fotóit!

bottom of page