top of page

dec. 16., Cs

|

Tihany

Tőlünk szeretettel! - Tihanyból szeretettel!

A karácsonyi akcióban résztvevő éttermek, cukrászda és üzletek célul tűzték ki, hogy december 16-án a vendégek teljes fogyasztásának és vásárlásának az 50%-át jótékony célra ajánlják fel. Részvételeddel segítsd Te is december 16-án az első Tihanyból szeretettel kampány sikerességét!

A regisztráció le van zárva
Egyéb rendezvények
Tőlünk szeretettel! - Tihanyból szeretettel!

Időpont és helyszín:

2021. dec. 16. 9:00 – 19:00

Tihany, Tihany, Kossuth Lajos u. 22, 8237 Hungary

Regisztrált vendégek:

Az esemény bemutatása:

Egyél, vegyél és tégy jót! 

A HELLO TIHANY gondos ernyője alatt több tihanyi vállalkozás fog össze, hogy a kihívásokkal teli 2021-es év végét igazán széppé varázsolja. 

A karácsonyi akcióban résztvevő éttermek, cukrászda és üzletek célul tűzték ki, hogy december 16-án a vendégek teljes fogyasztásának és vásárlásának az 50%-át jótékony célra ajánlják fel. 

Az esemény Bittman Szilárd, az Apátsági Rege Cukrászda és az Echo Étterem és Kávézó tulajdonosának ötlete alapján valósul meg.

“Ha évente megengedhetjük magunknak, hogy Torkos Csütörtököt szervezzünk a vendégek számára, ahol 50%-os kedvezménnyel étkezhetnek vagy 50-70% kedvezménnyel vásárolhatnak a vendégek a Black Friday esemény keretein belül, akkor hiszem, hogy megtehetjük sőt, meg kell tennünk, hogy évente egyszer a vendégek fogyasztása és vásárlásának 50%-át adományként ajánljuk fel. Idén, ami egyben az első alkalom, egy bakonyi gyermekotthonra esett szívünk választása, ahol 150 gyermeknek szeretnénk szebbé tenni a Karácsonyát, melyben a Füred Kapitány is segítségünkre van. Bízom benne, hogy ez az összefogás szimpatikus lesz a vendégeinknek, vásárlóinknak és minél többen eljönnek Tihanyba az akcióban résztvevő helyekre, hogy eltöltsenek egy élménydús napot, miközben a jó ügy mellé állnak, illetve hogy évről évre egyre több vállalkozás csatlakozik hozzánk.”

Részvételeddel segítsd Te is december 16-án az első Tihanyból szeretettel kampány sikerességét! 

A kampányban résztvevő helyek: - Apátsági Rege Cukrászda - Echo Étterem - Lavender Tihany üzlet és webshop - Lavender Shop - Lavender Garden Tihany - Tihany Retro Pizzéria

Esemény megosztása

bottom of page