top of page

jún. 22., Cs

|

Tihany

RAKONCZAI A KIRÁLYI PÁHOLYBAN - Piano Est Rakonczai Imrével

RAKONCZAI IMRE EXKLÚZÍV ESTÉJE AZ APÁTSÁG KIRÁLYI PÁHOLYÁBAN! 🎹 🎼 Csatlakozz Hozzánk egy felejthetetlen estére, mikor első alkalommal Tihanyban az Apátsági Rege Cukrászda balatoni panorámás teraszán zenél Rakonczai Imre! 🎼

RAKONCZAI A KIRÁLYI PÁHOLYBAN - Piano Est Rakonczai Imrével

Időpont és helyszín:

1 további alkalom

jún. 22. 19:30 – 22:00

Tihany, Tihany, Kossuth Lajos u. 22, 8237 Magyarország

Az esemény bemutatása:

Hallgasd meg a Fonogram díjas előadóművész zongorajátékát, és élvezd a naplemente csodálatos látványát egy pohár frissítővel a kezedben!

Válaszd a Rakonczai pezsgés ajánlatunkat és garantáljuk a legjobb helyek egyikét.

  • A belépők ára elővételben fizetendő: 6 990 Ft / fő, amely fogyasztást nem tartalmaz.
  • RAKONCZAI PEZSGÉS: kiemelt asztal, 1 üveg Champagne 49.990 Ft / 2 fő

Jegyvásárlás menete: vedd fel Velünk a kapcsolatot az info@apatsagiregecukraszda.hu e-mail címen. Az e-mailben tüntesd fel hány főre szól foglalásod, milyen névre szóljon az asztalfoglalás, valamint telefonos elérhetőséged.

Találkozzunk az Apátság Királyi Páholyában 06.22-én az eddigi legizgalmasabb Rakonczai piano est helyszínén! A belépőjegyek korlátozott számban érhetők el, így ne habozz, szerezd be minél hamarabb! 

  • Időpont: 2023.06.22. 19:30-22:00
  • Érkezés: 19:00 órától
  • Helyszín: Apátsági Rege Cukrászda

Fontos információk:

– Extrém időjárási körülmények esetén a koncert lemondási jogát fenntartjuk. A rendezvény előtt érdemes erről tájékozódni a social media felületeinken (Facebook/Instagram) és a honlapunkon. – Amennyiben nem tudnak részt venni az eseményen, a foglalásaikat legkésőbb az esemény megkezdése előtt 73 órával szíveskedjenek lemondani. Ha a foglalás nem kerül lemondásra és nem érkeznek meg az eseményre, nem áll módunkban a belépőjegy árát visszatéríteni és további eseményeinkre foglalást fogadni. – 2 fős foglalásoknál előfordulhat, hogy egy másik 2 fős társasággal közös asztalt tudunk biztosítani. – A rendezvényt nem ajánljuk gyermekeknek, javasoljuk, hogy az eseményre csak 18 éven felüli vendégek foglaljanak.

#apátságiregecukrászda #rakonczai #rakonczaiimre #pianoest #hellotihany #tihanylegjava

Esemény megosztása

bottom of page