top of page

júl. 16., P

|

Tihany

Heim Klára - RAGYOGÁS KIÁLLÍTÁS

Különleges Geode Art tárlat nyílik a Rege Galériában. A megnyitóra a belépés díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

A regisztráció lehetőségét lezártuk
Egyéb rendezvényeink
Heim Klára - RAGYOGÁS KIÁLLÍTÁS

Időpont és helyszín:

2021. júl. 16. 10:00 – 2021. júl. 31. 20:00

Tihany, Tihany, Kossuth Lajos u. 22, 8237 Hungary

Regisztrált vendégek:

Az esemény bemutatása:

Egy gyönyörű helyszínen, közvetlenül a Tihanyi Bencés Apátság tövében, a REGE GALÉRIA és CUKRÁSZDA nyújt idén lehetőséget arra, hogy a RAGYOGÁS című kiállítás keretein belül, élőben is megcsodálhassuk Heim Klára kivételes alkotásait. 

Az igazán exkluzív élmény garantált! Nem csak a pazar környezet és felemelő hangulat miatt, hanem azért is, mert Magyarországon itt kerülnek elsőként kiállításra epoxi-gyanta öntéssel készült képek, ráadásul nem is akármilyenek. 

A ragyogó színek és csillogás, a különleges kiegészítők formába öntött csodái mutatkoznak be ezen a két hétig tartó eseményen, a nemzetközi hírnévnek is örvendő Kékszalag vitorlásverseny idején.

Érdemes még tudni, hogy a Geode Art alkotásokat nagyon nehéz lefotózni, ugyanis a fényképek általában nem képesek visszaadni azt a lenyűgöző hatást, amit ezek a remekművek élőben nyújtanak.  Az esemény fényét még tovább fokozza, hogy a kiállítás kurátora Bánhalmi Norbert fotóművész lesz, aki hivatásának tekinti, hogy ezekben a különösen elszigetelt időkben közelebb hozza egymáshoz az egyént és az eltűnni látszó, igényes alkotói kultúrát.

Minden kép egy történet, minden kép egy külön érzés! Heim Klára olyan tehetség, aki gyerekkora óta foglalkozik képzőművészettel, de korábbi főállása és hivatása eddig nem tette lehetővé, hogy elegendő időt fordíthasson élete egyik legnagyobb szerelmére, az alkotásra. A pandémiás időszak változtatott ezen. Régóta tervezett munkái és álmai foszlottak szét egyik napról a másikra és végérvényesen. Olyan célok voltak ezek, melyeket már sosem lehet elérni. 

Legnagyobb szerencsénkre azonban ő nem keseredett el, mert tudta, hogy közben nyert valami mást, amit addig még sosem: Időt! 

Több mint fél évvel ezelőtt elvonult műhelyébe és azóta szinte csak az alkotásnak él. Elszántan és lelkesedéssel hoz létre olyan egyedülálló alkotásokat, melyekről ma még senki sem tudja, milyen és mekkora hatást fognak kiváltani az igényes művészet-kedvelők, és a hétköznapi emberek körében. 

Ezért lesz kivételesen izgalmas ez a 2021. július 16-án, 10 órakor megnyitásra kerülő RAGYOGÁS kiállítás, ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Esemény megosztása

bottom of page